Digitalna Marketing Agencija Hazze

O nama

O nama

4 godine
iskustva

+50
zadovoljnih
klijenata

Ko je hazze

Usklađujemo vaše poslovne ciljeve sa potrebama vaših klijenata

Digitalna agencija Hazze posvećena je pružanju vrhunskih usluga i trudi se da svaki projekat vodi na najbolji mogući način. Naša strast prema digitalnom svetu pokreće nas da stalno istražujemo nove tehnologije i trendove kako bismo našim klijentima omogućili inovativna i efikasna rešenja.

Stručnost i iskustvo: Agencija Hazze okuplja tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu, dizajnu i razvoju veb-sajtova.
Personalizovane strategije: Razumevajući da svaki klijent ima jedinstvene potrebe i ciljeve, agencija Hazze pristupa svakom projektu sa personalizovanom strategijom. Njihov tim pažljivo prilagođava planove i kampanje kako bi se postigli najbolji rezultati za vaš brend.
Kreativni pristup: Hazze agencija se ističe svojim kreativnim pristupom svakom projektu. Naši dizajnerski i marketinški timovi su sposobni da stvore originalne i privlačne kampanje
Posvećenost rezultatima: Agencija Hazze posvećena je postizanju merljivih rezultata za svoje klijente. Kroz kontinuirano praćenje i analizu performansi kampanja, garantujemo da će ulaganje u naše usluge doneti konkretne koristi i povećati vašu prisutnost i uspeh na digitalnom tržišt

Ponosni smo na naš tim

Naš tim može poboljšati i podići vaš projekat do svemira.

Recenzije
0 %
Podrška
0 %
Kvalitet
0 %

Darko Žakula

Web Developer / Meta Ads

Viktor Stanković

Kamerman / Video editor

Marko Babić

Web Developer

Vanja Vasiljević

App Developer

Timelapse

Hazze priča

Upoznajte se sa našom istorijom

2019

Početak

Na samom početku, Darko je započeo svoju karijeru kao freelancer, specijalizirajući se za video edit i grafički dizajn na platformi Freelancer.com. Nakon nekog vremena, Viktor se pridružio timu, doprinoseći dodatnim veštinama i resursima.

Prvi klijenti

Kroz naš rad kao freelancerski tim, stekli smo priliku da sarađujemo sa klijentima širom sveta, izgrađujući tako impresivan portfolio projekata. Postepeno smo počeli da se širimo i na lokalnom nivou, sprovodeći raznolike i inspirativne projekte. Naša posvećenost samoukom učenju je neprekidna, te smo se kontinuirano usavršavali, istražujući nove tehnike i pristupe, što je doprinelo našem konstantnom napretku i kvalitetu našeg rada.

2020
2023

Usavršavanje

U 2023. godini, Darko i Viktor su odlučili da nastave svoje obrazovanje upisom na fakultete. Viktor je izabrao studije grafickog dizajna, dok se Darko opredelio za softversko inženjerstvo kako bi dodatno usavršili svoje veštine. Darko se opredelio za razvoj i dizajniranje web stranica i rangiranje istih, što je otvorilo vrata ka angažovanju ozbiljnijih klijenata. Ova nova faza njihovih karijera omogućila im je da steknu dublje razumevanje i stručnost u svojim oblastima, što je dodatno podstaklo njihovu posvećenost kvalitetu i inovaciji u radu.

Tim se širi

S obzirom na rast poslovanja, u naš tim su se nedavno pridružila dva talentovana prijatelja, Marko i Vanja. Marko je stručnjak za razvoj u Webflow platformi, dok se Vanja ističe u pravljenju aplikacija. Njihov dolazak u tim donosi dodatnu ekspertizu i resurse, što nam omogućava da pružamo još bolje usluge našim klijentima. Uz njihovu stručnost i posvećenost, tim Hazze agencije nastavlja da raste i ostvaruje izvanredne rezultate u digitalnom svetu.

2024